Soccer Betting Predictions

Betting Tips: Argentina mot Nigeria – VM 2018

Den mest interessante kampen i den tredje runden av gruppespillet i verdensmesterskapet skal uten tvil være kampen mellom Argentina og Nigeria. Nesten alle som er interessert i fotball skal se kampen tirsdag kveld for å finne ut skal Messi og selskap våkne opp eller ikke. En eventuell storseier for Argentina ville skapt et av de mest dramatiske gjennombruddene i gruppespillet i verdensmesterskapets historie. Kombinert med måten på hvilken Gauchos allerede kvalifiserte seg til VM i generelt, vil gjøre dramaet enda større.

Hva er dagens situasjon i gruppen. Kroatia har allerede kvalifisert seg med to seire fra sine to første kamper. Dessuten kan de ikke avslutte på andre plass enn den første, slik at de kan komme ut i den siste kampen deres uten de beste spillerne deres. Nigeria er på andreplassen da de slo Island, så de håper på et positivt resultat i dagens kamp som vil hjelpe dem å gå videre. Islendingen tapte kampen mot Nigeria da selv uavgjort skulle nesten helt sikkert garantere dem andreplassen (de må spille med det allerede kvalifiserte Kroatia i deres siste kamp) og nå må stole på en Argentina seier mot Nigeria. I tillegg må de slå Kroatia for å ta andreplassen.

Helt sikkert vil tirsdag kveld være en av de mest interessante i turneringen. Alle kamper kan være set live på Livescore.in. Hovedspørsmålet er kan nigerianere stoppe Messi og resten av Argentinas stjerner. Det andre spørsmålet er om argentinerne endelig vil spille på den måten de er i stand til. I det minste for meg er svaret ja.

Bare ett faktum. Selv om Leo Messi har hatt mange kritikere for prestasjonen så langt, er han fotballspilleren som skapte flest målsjanser i turneringen. 12 ganger har Messi truet motstandernes nett, og det sammenlignet med antallet 14 målsjanser som ble skapt av Panama, Costa Rica og Saudi Arabia.

Kamp prediksjon for Argentina mot Nigeria

Odds for at Argentina vinner med minst tre mål forskjell er mer enn bra – 3,9 og dette er min spill for denne kampen.