Soccer Betting Predictions

Betting Tips: Peru mot Australia – VM 2018

Peru og Australia vil spille mot hverandre i en kamp fra World Cup C Group C. Dette er et spill som ikke ville være avgjørende for den endelige statusen i den gruppen, da begge lagene ikke lenger har sjanser til å fortsette i elimineringsfasen av turneringen . Årsaken til det er at dagens status viser at dersom Danmark og Frankrike, som er de andre to lagene i den gruppen, slutter deres treff i trekk, fortsetter begge lagene videre. Det er velkjent at det er noen gode matematikere i fransk og dansk lag som dessverre gjør alt i denne gruppen ganske opplagt.

Gitt det faktum at du dette er en verdensmesterskapskamp uten noe spørsmål for de endelige poengene, blir motivasjonen den viktigste faktoren for hvem som vil vinne et spill. Sannsynligvis vil Peruks spillere være mer motiverte for seier, da de to tapene de gjorde mot de europeiske lagene, var definitivt tyngre. Dessuten føler de ikke skuffelsen med å bli kastet ut av VM på grunn av en avtale mellom de to andre lagene, som sannsynligvis er tilfellet med australske fotballspillere.

Videre ser Peru litt ut i det de har vist så langt, og dette er til tross for de to tapene de har gjort mot Frankrike og Danmark. Faktisk står også Australia godt mot både Frankrike og Danmark, men dette gjelder også for sør-amerikanere. Bare mangel på flaks er grunnen til at Peru ikke tok minst en seier fra de to kampene de spilte mot de europeiske lagene. Dette er også vist i statistikken. Selv om Peru gjorde to tap og ikke klarte å score så langt, er Peru rangert 9. i totalt antall skapt sjanser for mål med 27 totalt for de to kampene. Australia har syv mindre. Peru har åtte skudd på mål, og bare de store sparer av Hugo Lloris og Kasper Schmeichel forhindret Peru til å score i begge kamper. Til sammenligning, Australia har 6 skudd på mål, en er straffen mot Frankrike, som var deres eneste mål så langt.

This is also shown by the bookmaker odds, which give a slight advantage to Peru in this match, with their win at 2.5, while Australia’s potential success chances are estimated at 2.87. Considering all these factors, the victory for Peru is far more likely than the proposed odds. If you have to bet on the exact result, then I would say 2:1 for Peru.